פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3האם אפשר לשלול ממני קורס כשאני בהריון ?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
הדבר עלול להיות פסול רק בהנחה שיש לך הוכחה כי זה נובע מההריון, ואז תוכלי לטעון להפלייה אסורה. בשלב זה, בו אין בידך התחייבות כלשהי ליציאה לקורס, הם יוכלו לטעון בקלות שמראש לא היה בכוונתם לאשר זאת, ללא קשר להריון.
1. האם אפשר לשלול ממני קורס כשאני בהריון ?
30/03/2011 18:48
אני בהריון בחודש רביעי. אני עובדת סוציאלית והייתי אמורה להתחיל קורס של חוק נוער. בשל החשש שאם ידעו על ההריון לא ישלחו אותי לקורס תכננתי להתחיל את הקורס ואז לספר להנהלה שאני בהריון וזאת הכל במסגרת החוק שאני יכולה להודיע על הריון עד חודש חמישי. בשל השביתה הקורס נדחה והיום קיבלתי הודעה שהקורס יתחיל רק אחרי פסח וזה כבר עובר את החודש החמישי של ההריון. האם זה חוקי לא לשלוח אותי לקורס לאחר שאני אודיע על ההריון ? לא המנהלת ולא מנהל כוח אדם חתמו על איזשהוא אישור על יציאתי לקורס אבל כן ברשותי מסמך שהתקבלתי לקורס. אודה על תשובתכם. מאת: אורח/ת
2. הפלייה עקב הריון
04/04/2011 12:57
שלום לך, הדבר עלול להיות פסול רק בהנחה שיש לך הוכחה כי זה נובע מההריון, ואז תוכלי לטעון להפלייה אסורה. בשלב זה, בו אין בידך התחייבות כלשהי ליציאה לקורס, הם יוכלו לטעון בקלות שמראש לא היה בכוונתם לאשר זאת, ללא קשר להריון.
מאת: עו"ד ליאת שטיין
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון