פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3ורד
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
יש לי כמה שאלות:
1. בתאריך 2/1/12 תמה חופשת הלידה של ה 14 שבועות בתשלום, אני אמרתי בעל פה לפני הלידה שאני אשאר חצי שנה משמע אנצל את ה 26 שבועות שניתן (חלת), לא הודעתי על כך בכתב האם אני צריכה להודיע מתי אני חוזרת או שלפי התיקון בחוק להארכת החופשה ל26 שבועות אינני חייבת?
2. לפי הבנתי באם אני מתפטרת לטובת גידול בני עד 9 חודשים מיום הלידה אני זכאית לפיצויים וכו, מתי אני צריכה להודיע לכל המאוחר ובאיזה אופן? זאת על מנת שלא אאבד את זכוייתי,
אציין שאני עובדת ברשות מקומית כ 10 שנים ב 80 אחוז משרה.
כמו כן, האם מקום העבודה אמור לבוא לקראתי בשעות העבודה שכן שעות העבודה הנוכחיות רובן אחר הצהריים מה שמקשה עלי להשאר, האם יש מקום לפנות למשאבי אנוש ולברר על אפשרות העברת תפקיד והאם זה לגטימי
ככל שמלאה לך שנת עבודה לפני הלידה, הרי שחופשת הלידה היא אוטומטית שישה חודשים, אלא אם הודעת על קיצורה.
אם תחליטי להתפטר לצורך הטיפול בילד - עלייך להקפיד כי הדבר יושלם עד ולא יאוחר מתשעה חודשים מיום הלידה.
תמיד לגיטימי לפנות למשאבי אנוש ולערוך בירורים על תפקיד מתאים יותר - אין כל מניעה לכך.
1. ורד
01/01/2012 12:51
שלוםיש לי כמה שאלות:
1. בתאריך 2/1/12 תמה חופשת הלידה של ה 14 שבועות בתשלום, אני אמרתי בעל פה לפני הלידה שאני אשאר חצי שנה משמע אנצל את ה 26 שבועות שניתן (חלת), לא הודעתי על כך בכתב האם אני צריכה להודיע מתי אני חוזרת או שלפי התיקון בחוק להארכת החופשה ל26 שבועות אינני חייבת?
2. לפי הבנתי באם אני מתפטרת לטובת גידול בני עד 9 חודשים מיום הלידה אני זכאית לפיצויים וכו, מתי אני צריכה להודיע לכל המאוחר ובאיזה אופן? זאת על מנת שלא אאבד את זכוייתי,
אציין שאני עובדת ברשות מקומית כ 10 שנים ב 80 אחוז משרה.
כמו כן, האם מקום העבודה אמור לבוא לקראתי בשעות העבודה שכן שעות העבודה הנוכחיות רובן אחר הצהריים מה שמקשה עלי להשאר, האם יש מקום לפנות למשאבי אנוש ולברר על אפשרות העברת תפקיד והאם זה לגטימי
מאת: אורח/ת
2. התפטרות לאחר לידה לצורך טיפול בילד
03/01/2012 9:46
שלום לך,ככל שמלאה לך שנת עבודה לפני הלידה, הרי שחופשת הלידה היא אוטומטית שישה חודשים, אלא אם הודעת על קיצורה.
אם תחליטי להתפטר לצורך הטיפול בילד - עלייך להקפיד כי הדבר יושלם עד ולא יאוחר מתשעה חודשים מיום הלידה.
תמיד לגיטימי לפנות למשאבי אנוש ולערוך בירורים על תפקיד מתאים יותר - אין כל מניעה לכך.
מאת: עו"ד ליאת שטיין
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון