פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3פיטורים בהריון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
אני מתקרבת לחודש תשיעי, אני עובדת באותו המקום כבר שנתיים וחצי וקיבלתי שלשום מכתב לשימוע בחברה, בכוונתם לפטר אותי. במכתב הם מבקשים ממני להפסיק מעכשיו את עבודתי בפועל, כאשר הם ימשיכו לשלם לי משכורת. אני יודעת שזה לא חוקי כי משרד התמ״ת עדיין לא אישר, אך אין לי כוח להילחם בהם יותר, הם מקשים על ביצוע עבודתי כבר למעלה מחודשיים. הם גם גייסו עובדת חדשה במקומי כבר לפני חודש ללא ידיעתי וגיליתי זאת רק לפני מספר ימים.
במכתב התגובה שלי הגבתי אחת אחת לכל הטענות כמובן וגם כתבתי שלמרות שבקשתם שאפסיק מיידית את עבודתי בפועל לא חוקית אני מסכימה עד לבירור כמובן במשרד התמ״ת.
מה את חושבת? הייתי צריכה להסכים לזה או לא?
אני מרגישה ממש מושפלת וכועסת ואין לי כוונה להגיע פיסית לשימוע.
תודה רבה מראש
אני חושבת שלא היית צריכה להסכים, אבל אני גם חושבת שזה לא קריטי.
בנוסף - מהשימוע בפני הממונה אני ממש לא ממליצה לך להיעדר - אין לך מושג כמה זה חשוב.
1. פיטורים בהריון
02/02/2012 9:11
הי ליאתאני מתקרבת לחודש תשיעי, אני עובדת באותו המקום כבר שנתיים וחצי וקיבלתי שלשום מכתב לשימוע בחברה, בכוונתם לפטר אותי. במכתב הם מבקשים ממני להפסיק מעכשיו את עבודתי בפועל, כאשר הם ימשיכו לשלם לי משכורת. אני יודעת שזה לא חוקי כי משרד התמ״ת עדיין לא אישר, אך אין לי כוח להילחם בהם יותר, הם מקשים על ביצוע עבודתי כבר למעלה מחודשיים. הם גם גייסו עובדת חדשה במקומי כבר לפני חודש ללא ידיעתי וגיליתי זאת רק לפני מספר ימים.
במכתב התגובה שלי הגבתי אחת אחת לכל הטענות כמובן וגם כתבתי שלמרות שבקשתם שאפסיק מיידית את עבודתי בפועל לא חוקית אני מסכימה עד לבירור כמובן במשרד התמ״ת.
מה את חושבת? הייתי צריכה להסכים לזה או לא?
אני מרגישה ממש מושפלת וכועסת ואין לי כוונה להגיע פיסית לשימוע.
תודה רבה מראש
מאת: אורח/ת
2. פיטורים בהריון
07/02/2012 14:59
שלום לך,אני חושבת שלא היית צריכה להסכים, אבל אני גם חושבת שזה לא קריטי.
בנוסף - מהשימוע בפני הממונה אני ממש לא ממליצה לך להיעדר - אין לך מושג כמה זה חשוב.
מאת: עו"ד ליאת שטיין
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון