פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3אלו זכויות מגיעות ?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
אני בשבוע ה- 21+ עובדת במשרה מלאה, לצערי בימים הקרובים אבצע הפסקת הריון עקב בעיות התפתחות בעובר. האם יש לי זכות לקבל ימי מחלה או חופשה עקב המצב? האם אוכל להישאר בבית בכדי להתמודד עם האבדן ועם כל הסיטואציה של זירוז לידה וכל התהליך המצער שכרוך בזה?
אודה לתשובה בהקדם.
בנוסף ברצוני לשאול האם מקום העבודה שלי יכול לפטר אותי לאחר שידעו שאני כבר לא יהיה בהריון ? או בשל החופשה שברצוני לקחת בכדי להתמודד עם המצב העצוב שנוצר
תודה
השאלה עדיין בתוקף למרות שאני כבר לאחר "הפסקת הריון" יש מצב לקבל תשובה מפורטת כגון ממי אני מקבלת את התשלום עבור חופשת המחלה שלקחתי כדי להתמודד עם המצב הקשה מאוד שעברתי? בבקשה תענו!
1. אלו זכויות מגיעות ?
17/05/2013 12:10
שלום!אני בשבוע ה- 21+ עובדת במשרה מלאה, לצערי בימים הקרובים אבצע הפסקת הריון עקב בעיות התפתחות בעובר. האם יש לי זכות לקבל ימי מחלה או חופשה עקב המצב? האם אוכל להישאר בבית בכדי להתמודד עם האבדן ועם כל הסיטואציה של זירוז לידה וכל התהליך המצער שכרוך בזה?
אודה לתשובה בהקדם.
בנוסף ברצוני לשאול האם מקום העבודה שלי יכול לפטר אותי לאחר שידעו שאני כבר לא יהיה בהריון ? או בשל החופשה שברצוני לקחת בכדי להתמודד עם המצב העצוב שנוצר
תודה
מאת: לולי
2. יש מצב לקבל תשובה?
30/05/2013 12:56
שלום!השאלה עדיין בתוקף למרות שאני כבר לאחר "הפסקת הריון" יש מצב לקבל תשובה מפורטת כגון ממי אני מקבלת את התשלום עבור חופשת המחלה שלקחתי כדי להתמודד עם המצב הקשה מאוד שעברתי? בבקשה תענו!
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון