פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3עובדת פחות משישה חודשים ומקבלת שמירת הריון...
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
אני נמצאת בשבוע 16 להריון בארבע שבועות אחרונים אני חשה כאבי ראש עזים שגורים לי להתעלפויות. הייתי אצל נורולוג והוא ממליץ לי על שמירת הריון. אני עובדת סה"כ ארבעה חודשים במקום עבודה והשכר שלי הוא על פי שעות , אז כאילו אם לא עבדתי החודש אז אין משכורת. האם אני זכאית לכסף מביטוח לאומי עבור שמירת ההריון? והשאלה החשובה יותר האם הוא יכול לפטר אותי בבעקבות זה שאני אומרת לו שאני נכנסת לשמירת הריון?
ככל שתאושר שמירת ההריון ע"י המוסד לביטוח לאומי מבחינה רפואית, הרי שתהיי זכאית לגמלה בגין שמירת ההריון (ככל שאת עונה על תנאי הסף - תוכלי לברר זאת באתר המוסד לביטוח לאומי).
הגימלה מחושבת על פי שכרך טרם היציאה לשמירה, עד למקסימום של כ 8,000 ש"ח ברוטו לחודש.
עקרונית, אין מניעה על מעסיקך לפטר אותך בשלב זה כיוון שלא מלאו לך 6 חודשי עבודה אצלו ולא חלה עדיין הגנת חוק עבודת נשים, אם כי יציאה לשמירת הריון כעילת פיטורים הינה אסורה כשלעצמה ועשוייה להצמיח לך סעדים כספיים ואופרטיביים כאחד.
אם המצב מסתבך - מומלץ לפנות לייעוץ פרטני.
1. עובדת פחות משישה חודשים ומקבלת שמירת הריון...
21/04/2010 21:27
שלום רב...אני נמצאת בשבוע 16 להריון בארבע שבועות אחרונים אני חשה כאבי ראש עזים שגורים לי להתעלפויות. הייתי אצל נורולוג והוא ממליץ לי על שמירת הריון. אני עובדת סה"כ ארבעה חודשים במקום עבודה והשכר שלי הוא על פי שעות , אז כאילו אם לא עבדתי החודש אז אין משכורת. האם אני זכאית לכסף מביטוח לאומי עבור שמירת ההריון? והשאלה החשובה יותר האם הוא יכול לפטר אותי בבעקבות זה שאני אומרת לו שאני נכנסת לשמירת הריון?
מאת: אפרת6
2. זכויות עובדת יומית בהריון העובדת ארבעה חודשים
02/05/2010 13:30
שלום לך,ככל שתאושר שמירת ההריון ע"י המוסד לביטוח לאומי מבחינה רפואית, הרי שתהיי זכאית לגמלה בגין שמירת ההריון (ככל שאת עונה על תנאי הסף - תוכלי לברר זאת באתר המוסד לביטוח לאומי).
הגימלה מחושבת על פי שכרך טרם היציאה לשמירה, עד למקסימום של כ 8,000 ש"ח ברוטו לחודש.
עקרונית, אין מניעה על מעסיקך לפטר אותך בשלב זה כיוון שלא מלאו לך 6 חודשי עבודה אצלו ולא חלה עדיין הגנת חוק עבודת נשים, אם כי יציאה לשמירת הריון כעילת פיטורים הינה אסורה כשלעצמה ועשוייה להצמיח לך סעדים כספיים ואופרטיביים כאחד.
אם המצב מסתבך - מומלץ לפנות לייעוץ פרטני.
מאת: עו"ד ליאת שטיין
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
בברכה,
ד"ר ליאת שטיין, עו"ד בתחום דיני העבודה, בדגש על נשים בהריון, בטיפולים ולאחר לידה, והליכים במשרד התמ"ת.
המשרד ממוקם במגדלי עזריאלי תל אביב, המגדל העגול, קומה 35.
03-6551010
https://shtein-law.co.il
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון