פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3דמי לידה כשכירה וכעצמאית
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום זכויות נשים בהריון
01/08/2024 11:27
14/06/2024 23:08
30/05/2024 11:45
11/04/2024 18:10
13/11/2023 18:02

מנהל/ת את הפורומים: זכויות נשים בהריון
אני מועסקת כשכירה במקום העבודה כשנה ו3 חודשיים( עבודה שהתחלתי בה כסטודנטית ונשארתי בה ), אני כרגע בהיריון בחודש השישי
אני מעצבת פנים ואני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסרית במקצוע, מגיעים אליי בקשות לעבודות אך אני צריכה לפתוח עוסק פטור לצורך העסק.
שאלתי היא במידה ואני פותחת עוסק פטור כרגע ומקבלת עבודות(במקביל לעבודה כשכירה) האם דמי הלידה שלי כשכירה ייפגעו? אציין שאני מעוניינת במהלך חופשת הלידה ואחריה לעבוד בעסק על פרויקטים ולא לחזור לעבודה כשכירה.
ובכלל מה עדיף לי לעשות במצב זה?להישאר בעבודה כשכירה ורק לאחר חופשת הלידה לפתוח עוסק פטור? מה האופציה הכי טובה במצב כזה?
כמו כן אשמח להסבר לגבי "עובד עצמאי שאינו עונה על ההגדרה"?
תודה
1. דמי לידה כשכירה וכעצמאית
22/11/2017 12:32
שלום רב אני מועסקת כשכירה במקום העבודה כשנה ו3 חודשיים( עבודה שהתחלתי בה כסטודנטית ונשארתי בה ), אני כרגע בהיריון בחודש השישי
אני מעצבת פנים ואני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסרית במקצוע, מגיעים אליי בקשות לעבודות אך אני צריכה לפתוח עוסק פטור לצורך העסק.
שאלתי היא במידה ואני פותחת עוסק פטור כרגע ומקבלת עבודות(במקביל לעבודה כשכירה) האם דמי הלידה שלי כשכירה ייפגעו? אציין שאני מעוניינת במהלך חופשת הלידה ואחריה לעבוד בעסק על פרויקטים ולא לחזור לעבודה כשכירה.
ובכלל מה עדיף לי לעשות במצב זה?להישאר בעבודה כשכירה ורק לאחר חופשת הלידה לפתוח עוסק פטור? מה האופציה הכי טובה במצב כזה?
כמו כן אשמח להסבר לגבי "עובד עצמאי שאינו עונה על ההגדרה"?
תודה
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
זכויות נשים בהריון