פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3התחלת תזונה - 6 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום תזונת תינוקות
28/12/2023 8:37
23/11/2020 22:03
20/11/2020 8:10
18/03/2020 5:52
27/08/2019 18:02

הבן שלי בן 6 חודשים ועד עכשיו ניזון ממטרנה. לפני מס' שבועות התחלתי לתת לו טעימות של רסקים. הוא מאד אוהב את זה. עושה רושם שהוא רוצה מזה עוד ועוד. מאז שנולד הוא לא היה אכלן גדול- לא בהנקה ולא בבקבוק, אבל עולה יפה במשקל.
יש לי תחושה שהוא מעדיף אוכל מוצק מבקבוק. מה לעשות? האם יש הוראות לגבי המשך הזנה של תמ"ל במקביל לאוכל או שאפשר להפחית בקבוקים ולתת לו אוכל מוצק? אני מפחדת שלא יקבל תזונה מלאה ומספיקה.\
תודה
אני שמחה לשמוע שהולך יפה עם המעבר למזון מוצק. זה לא טריויאלי כלל...
בגיל 1/2 שנה רוב התזונה עדיין צריכה להתבסס על תמ"ל מכיוון שגם מגוון הארוחות מצומצם וגם הכמות קטנה.
כאשר יתחיל לאכול ארוחות מגוונות- לדוגמא ירקות+ תפו"א/אורז/פסטה+ עוף/הודו/בקר בכמות גדולה יותר ניתן יהיה להחליף ארוחה כזו בבקבוק תמ"ל.
את יכולה להיכנס לאתר משרד הבריאות ולקרוא עוד על חשיפה למזונות משלימים.
בהצלחה!
1. התחלת תזונה - 6 חודשים
15/02/2010 19:13
שלום,הבן שלי בן 6 חודשים ועד עכשיו ניזון ממטרנה. לפני מס' שבועות התחלתי לתת לו טעימות של רסקים. הוא מאד אוהב את זה. עושה רושם שהוא רוצה מזה עוד ועוד. מאז שנולד הוא לא היה אכלן גדול- לא בהנקה ולא בבקבוק, אבל עולה יפה במשקל.
יש לי תחושה שהוא מעדיף אוכל מוצק מבקבוק. מה לעשות? האם יש הוראות לגבי המשך הזנה של תמ"ל במקביל לאוכל או שאפשר להפחית בקבוקים ולתת לו אוכל מוצק? אני מפחדת שלא יקבל תזונה מלאה ומספיקה.\
תודה
מאת: אורח/ת
2. מזון מוצק
24/02/2010 9:40
הי,אני שמחה לשמוע שהולך יפה עם המעבר למזון מוצק. זה לא טריויאלי כלל...
בגיל 1/2 שנה רוב התזונה עדיין צריכה להתבסס על תמ"ל מכיוון שגם מגוון הארוחות מצומצם וגם הכמות קטנה.
כאשר יתחיל לאכול ארוחות מגוונות- לדוגמא ירקות+ תפו"א/אורז/פסטה+ עוף/הודו/בקר בכמות גדולה יותר ניתן יהיה להחליף ארוחה כזו בבקבוק תמ"ל.
את יכולה להיכנס לאתר משרד הבריאות ולקרוא עוד על חשיפה למזונות משלימים.
בהצלחה!
מאת: מיכל אלומות יהושע
בברכה,
מיכל אלומות יהושע
מיכל אלומות יהושע
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
תזונת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום