פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3האם להעיר ילדה בת שנתיים וחצי משנת צהריים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת שנתיים וחצי ישנה בד"כ משמונה-שמונה וחצי בערב עד 7 בבוקר, בלי בעיות הירדמות. בגן הקודם (ובבית) ישנה צהריים כשעתיים-שעתיים ורבע ביום -שזה סביר בעיניי ונרדמה בלילה בלי בעיה.
בגן החדש יש מצבים בהם ישנה 3 שעות , כי הגנן דוגל בכך שאין להעיר ילד בגיל זה אם ישן, כי סימן שיש לו צורך בכך, ואז נוצרים מצבים שהיא שוכבת במיטה בלילה כשעה וחצי עד שנרדמת!
אני טוענת שיש להעירה אחרי כשעתיים.
מה דעתך?
בעיקרון אני מסכימה עם זה שלא צריך להעיר ילד שישן כי זה אכן מראה על צורך שיש לו.
יחד עם זאת, במידה וזה מתחיל להפריע בשנת הלילה זה כבר מתחיל להיות מעט יותר בעייתי.
האם יש אפשרות שהוא יקדים את שנת הצהריים שלה? כך היא תישן כמה שהיא צריכה אך תקום מוקדם יותר וזה יגדיל את פער השעות עד שנת הלילה.
אם לא, אפשר לעשות נסיון ולהעיר אותה לאחר שעתיים יום אחד מקסימום יומיים ולראות האם זה משפיע על ההירדמות והשינה בלילה.
1. האם להעיר ילדה בת שנתיים וחצי משנת צהריים
26/10/2011 18:09
יש לי ויכוח עם הגנן של ביתי ואשמח אם תכריעי.ביתי בת שנתיים וחצי ישנה בד"כ משמונה-שמונה וחצי בערב עד 7 בבוקר, בלי בעיות הירדמות. בגן הקודם (ובבית) ישנה צהריים כשעתיים-שעתיים ורבע ביום -שזה סביר בעיניי ונרדמה בלילה בלי בעיה.
בגן החדש יש מצבים בהם ישנה 3 שעות , כי הגנן דוגל בכך שאין להעיר ילד בגיל זה אם ישן, כי סימן שיש לו צורך בכך, ואז נוצרים מצבים שהיא שוכבת במיטה בלילה כשעה וחצי עד שנרדמת!
אני טוענת שיש להעירה אחרי כשעתיים.
מה דעתך?
מאת: אורח/ת
2. שנת צהרים
27/10/2011 13:51
הי,בעיקרון אני מסכימה עם זה שלא צריך להעיר ילד שישן כי זה אכן מראה על צורך שיש לו.
יחד עם זאת, במידה וזה מתחיל להפריע בשנת הלילה זה כבר מתחיל להיות מעט יותר בעייתי.
האם יש אפשרות שהוא יקדים את שנת הצהריים שלה? כך היא תישן כמה שהיא צריכה אך תקום מוקדם יותר וזה יגדיל את פער השעות עד שנת הלילה.
אם לא, אפשר לעשות נסיון ולהעיר אותה לאחר שעתיים יום אחד מקסימום יומיים ולראות האם זה משפיע על ההירדמות והשינה בלילה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום