פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3האם להעיר תינוק ישן?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כמעט כל יום הוא נרדם בסביבות 9 וחצי, זה קשה מאוד כי גם אני כבר עייפה וחסרת סבלנות וגם הוא כבר רוצה להרדם אך מתקשה.
הוא נרדם לי לפעמים במהלך היום למספר שעות, לשינה מאוד עמוקה ואני לא רוצה להעיר אותו כי ככל הנראה זה מה שהגוף שלו דורש.
בעבר הוא היה נרדם ב6 וחצי 7 עד 5 בבוקר, אוכל ומתעורר שוב בסביבות 7.
מה לעשות??
אודה מאוד לתשובתך :-)
הרבה פעמים אנחנו רואים בסביבות גיל 4 חודשים שינויים בהרגלי השינה וצריך שוב להקנות את ההרגלים כמו קודם.
אני לא ממליצה להעיר אותו אלא אם כן הוא ישן 3 שעות ומעלה כי אז זה מראה שיש איזשהו מהפך לא נכון בין היום ללילה.
בערב, התחילי לעשות את טקס השינה מוקדם (בסביבות 6 כדי ששוב ינסה להירדם ב 6 וחצי). כאשר הוא מגיע לשינה הזו לא עייף מדי.
מלבד שנות היום שמשפיעות על השינה בלילה יש קשר גם לאופן ההרדמה ואם הוא זקוק לעזרה מיוחדת בהרדמה התחילי ללמד אותו להירדם בלעדיה.
1. האם להעיר תינוק ישן?
28/10/2012 18:07
הי, קוראים לי בשמת ואני אמא לדניאל החמוד, תינוק בן 3.5 חודשים. בשבוע האחרון כל הרגלי השינה המקסימים שטיפחתי נעלמו...כמעט כל יום הוא נרדם בסביבות 9 וחצי, זה קשה מאוד כי גם אני כבר עייפה וחסרת סבלנות וגם הוא כבר רוצה להרדם אך מתקשה.
הוא נרדם לי לפעמים במהלך היום למספר שעות, לשינה מאוד עמוקה ואני לא רוצה להעיר אותו כי ככל הנראה זה מה שהגוף שלו דורש.
בעבר הוא היה נרדם ב6 וחצי 7 עד 5 בבוקר, אוכל ומתעורר שוב בסביבות 7.
מה לעשות??
אודה מאוד לתשובתך :-)
מאת: אורח/ת
2. זה מאוד תלוי...
28/10/2012 19:46
היי בשמת,הרבה פעמים אנחנו רואים בסביבות גיל 4 חודשים שינויים בהרגלי השינה וצריך שוב להקנות את ההרגלים כמו קודם.
אני לא ממליצה להעיר אותו אלא אם כן הוא ישן 3 שעות ומעלה כי אז זה מראה שיש איזשהו מהפך לא נכון בין היום ללילה.
בערב, התחילי לעשות את טקס השינה מוקדם (בסביבות 6 כדי ששוב ינסה להירדם ב 6 וחצי). כאשר הוא מגיע לשינה הזו לא עייף מדי.
מלבד שנות היום שמשפיעות על השינה בלילה יש קשר גם לאופן ההרדמה ואם הוא זקוק לעזרה מיוחדת בהרדמה התחילי ללמד אותו להירדם בלעדיה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום