קושי בהירדמות

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. קושי בהירדמות
23/06/2013 21:34
שלום, בני בן 10 חודשים ועד לפני שבועיים היה נרדם בקלות גם ביום וגם בלילה. הייתי מניחה אותו במיטה, והוא היה נרדם לבד תוך מספר דקות.
לפני שבועיים טסנו לחו"ל, ומאז הכל השתבש. יום לפני הטיסה הוא הפסיק לקחת מוצץ ומאז לא מסכים למוצץ. כבר 10 ימים שאנחנו מקפידים על שיגרה כמו שהייתה לפני הנסיעה, הוא ישן בבוקר שעה ובצהרים שעתיים, ובערב אני משכיבה אותו אחרי אמבטיה ואוכל בשבע וחצי. אבל ההירדמות קשה. זה יכול לקחת עד 45 דקות. אחרי הטקס, קריאת סיפור ושיר שינה, אני מכניסה אותו למיטה ואז הוא מתחיל להתהפך ולקם, אני משכיבה אותו חזרה וחוזר חלילה. בסוף אני נותנת לא בקבוק מים והוא נרדם בעזרתו.
אני מפחדת ליצור תלות בבקבוק, אבל אולי הוא באמת צמא מכל ההסתובבות.
אני מנסה לתת לו שמיכה או דובי אבל הוא לא מאמץ אותם. לאחר שהוא נרדם הוא משכים קום בחמש וחצי ( ולא בשש- שש וחצי כפי שהיה בעבר).
מה עושים?
מאת: אורח/ת
2. קושי בהירדמות
25/06/2013 8:52
היי,
צריך לתת זמן לדברים לחזור לשגרה וכל הכבוד שאתם מקפידים על זה.
הפחיתי את כל העזרות שלך, הניחי אותו במיטה וצאי מהחדר (כמו לפני הטיול). כשאת בחוץ זה לא משנה אם הוא עומד או שוכב כל עוד הוא רגוע. כנסי אליו רק אם הוא בוכה ואז תרגיעי וצאי שוב.
כשהוא לא יקבל "רווחים" כמו עוד מים, דובי, השכבה שלך וכו... הוא יזדקק לך פחות ופחות עד שבכלל לא.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד