פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3תינוקת בת 8 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הורים לתינוקות
03/02/2025 15:09
13/11/2023 18:03
05/09/2023 11:07
20/05/2022 19:29
24/11/2020 8:48

מנהל/ת את הפורומים: הורים לתינוקות
יש לי ילד בן 4.5 ותינוקת בת 8 חודשים אוטוטו.
בגדול, מדובר בתינוקת מאוד נוחה וחייכנית, פעילה ומתוקה.
הכל היה טוב ויפה עד לאחרונה, בימים האחרונים היא כל הזמן צועקת ועצבנית, נבדקה אצל רופא אך אין בעיה רפואית.
ואז שמתי לב שאצל הסבתות היא עדיין ילדה מקסימה ורגועה, אך כאשר אנחנו בבית היא פשוט לא רגועה, אי אפשר לשים אותה על הרצפה לשחק עם עצמה ( כבר התחילה לזחול) היא מיד מתחילה לבכות אבל בכי מוגזם.
היא רודפת אחרי בכל הבית שארים אותה, וכך גם כשאני מלבישה אותה, היא בועטת בי ובוכה, כשאני לוקחת לה משהו מהיד חזרה היא מיד צורחת ובוכה וכל דבר הופך להיות בלתי נסבל ואני ממש מרגישה שהיא "צועקת " עלי. בקיצור היא כבר ממש לא התינוקת הרגועה והחייכנית שהיתה ( לפחות לא בבית)
ואני תוהה האם זה רק איתי ועם בעלי? מה עלי לעשות כדי לגרום לה להתרגל לשחק לבד ולא לרצות ידיים. כיצד להגיב לצעקות שלה?
יש לציין שהיא לא במסגרת אלא איתי בבית מאז הלידה.
אודה לעזרתכן...
1. תינוקת בת 8 חודשים
16/04/2013 22:51
שלום, זקוקה לעזרה דחוף , אני על סף ייאוש.יש לי ילד בן 4.5 ותינוקת בת 8 חודשים אוטוטו.
בגדול, מדובר בתינוקת מאוד נוחה וחייכנית, פעילה ומתוקה.
הכל היה טוב ויפה עד לאחרונה, בימים האחרונים היא כל הזמן צועקת ועצבנית, נבדקה אצל רופא אך אין בעיה רפואית.
ואז שמתי לב שאצל הסבתות היא עדיין ילדה מקסימה ורגועה, אך כאשר אנחנו בבית היא פשוט לא רגועה, אי אפשר לשים אותה על הרצפה לשחק עם עצמה ( כבר התחילה לזחול) היא מיד מתחילה לבכות אבל בכי מוגזם.
היא רודפת אחרי בכל הבית שארים אותה, וכך גם כשאני מלבישה אותה, היא בועטת בי ובוכה, כשאני לוקחת לה משהו מהיד חזרה היא מיד צורחת ובוכה וכל דבר הופך להיות בלתי נסבל ואני ממש מרגישה שהיא "צועקת " עלי. בקיצור היא כבר ממש לא התינוקת הרגועה והחייכנית שהיתה ( לפחות לא בבית)
ואני תוהה האם זה רק איתי ועם בעלי? מה עלי לעשות כדי לגרום לה להתרגל לשחק לבד ולא לרצות ידיים. כיצד להגיב לצעקות שלה?
יש לציין שהיא לא במסגרת אלא איתי בבית מאז הלידה.
אודה לעזרתכן...
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הורים לתינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הורים לתינוקות