פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3תינוק חדש היגיע.מה לעשות עם הבכטור
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הורים לתינוקות
03/02/2025 15:09
13/11/2023 18:03
05/09/2023 11:07
20/05/2022 19:29
24/11/2020 8:48

מנהל/ת את הפורומים: הורים לתינוקות
אני אב לילד בן שנה וחצי ונולדה לי לפני יומיים ילדה חדשה
שאלתי היא .אנחנו חיים באזור מרוחק מהמשפחות שלנו..אני עובד בעוד האמא לא.האם כדאי לי לשלוח את הילד הבכור שלי לסבתו הגרה בתל אביב בעוד שאנחנו גרים באילת.כדאי שנוכל לעבור את חג הפסח(כמובן שהגן של הבכור סגור באותו הזמן)במטרה לעזור לאמא של ילדיי ולהשאיר אותה כרגע עם טיפול של ילדה אחת.
אני חייב להוסיף שבמהלך שלושת ימי האישפוז של האם הבכור לא התנהג כהרגלו וכשחזרה האם הפך להיות יותר תלותי.
אני חושש שמהלך זה יפגע בהתקדמותו ואודה מאוד לכם פורום יקר אם תוכלו לענות לי על השאלה ולעזור לי בכל צורה שאתם רואים לנכון[
בכבוד רב ותודה מראש
אב מודאג
ימים של אושר
סיגל מיכאלי
1. תינוק חדש היגיע.מה לעשות עם הבכטור
25/03/2010 21:01
שלום רב.אני אב לילד בן שנה וחצי ונולדה לי לפני יומיים ילדה חדשה
שאלתי היא .אנחנו חיים באזור מרוחק מהמשפחות שלנו..אני עובד בעוד האמא לא.האם כדאי לי לשלוח את הילד הבכור שלי לסבתו הגרה בתל אביב בעוד שאנחנו גרים באילת.כדאי שנוכל לעבור את חג הפסח(כמובן שהגן של הבכור סגור באותו הזמן)במטרה לעזור לאמא של ילדיי ולהשאיר אותה כרגע עם טיפול של ילדה אחת.
אני חייב להוסיף שבמהלך שלושת ימי האישפוז של האם הבכור לא התנהג כהרגלו וכשחזרה האם הפך להיות יותר תלותי.
אני חושש שמהלך זה יפגע בהתקדמותו ואודה מאוד לכם פורום יקר אם תוכלו לענות לי על השאלה ולעזור לי בכל צורה שאתם רואים לנכון[
בכבוד רב ותודה מראש
אב מודאג
מאת: אורח/ת
2. תינוק חדש מול אח ותיק
15/04/2010 15:39
היי אני בטוחה שהשאלה עדיין רלוונטית ,אח חדש הגיע השמחה גדולה ,ההתרגשות עצומה אבל גם הקושי קיים בעיקר של אח נוסף שלא מבין {בשל גילו שנה וחצי } מה קרה ,אמא נעלמה לבית חולים ,מישהו הגיע ומעסיק את כולם ואני כאן ומה קורה ,הבן שלך חווה חוסר אונים ובלבול ,עד עכשיו הוא קיבל יחס נהדר ופתאום התנאים השתנו ולכן סביר להניח שהוא יהיה תלותי יבקש תשומת לב ,ירצה שיהיו איתו וזאת כדי להחזיר לעצמו את הביטחון ואת ההרגשה שהכל בסדר וההורים שלי עדיין איתי ,אם קשה לכם אולי ניתן לבקש שהעזרה תגיע אליכם ,יש לי תחושה שלא כדאי להעביר את הילד פרידה מההורים אל הסבתא ,מה עושים נותנים מענה לדרישות שלו אוהבים מחבקים, מתייחסים מנשקים ,כך הילד יחוש ביטחון ועוצמה ויגיד וואוו הכל בסדר ,מישהו חדש נכנס אבל ההורים שלי עדיין איתי אני לא לבד ,וזה כשלעצמו ירגיע יעלה את הביטחון העצמי שלו ,בהצלחה ומזל טוב ,אני מזמינה אתכם להרשם באתר הבית שלי ותקבלו טיפים מצויינים להורות מהנה ימים של אושר
סיגל מיכאלי
מאת: סיגל מיכאלי
סיגל מיכאלי,
סדנאות יוגה בייבי ועיסוי תינוקות, ייעוץ אישי לסדר יום הנקה והרגלים.
מחברת הספר "הסוד בגידול קטנטנים".
לקבלת טיפים למייל שלכם, טיפים להורות מהנה, אתם מוזמנים להרשם באתר האינטרנט שלי http://www.sigaliot.net
לקביעת פגישה אישית: 0507585893
סיגל
סדנאות יוגה בייבי ועיסוי תינוקות, ייעוץ אישי לסדר יום הנקה והרגלים.
מחברת הספר "הסוד בגידול קטנטנים".
לקבלת טיפים למייל שלכם, טיפים להורות מהנה, אתם מוזמנים להרשם באתר האינטרנט שלי http://www.sigaliot.net
לקביעת פגישה אישית: 0507585893
סיגל
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הורים לתינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הורים לתינוקות