פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שמירת הריון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הריון ולידה רפואי
05/03/2025 10:17
15/02/2025 15:16
22/10/2024 16:49
29/06/2024 15:25
17/06/2024 15:24

מנהל/ת את הפורומים: הריון ולידה רפואי
אני פונה לבירור אני בשבוע 25 וסובלת כבר כשלושה שבועות מכאבי גב תחתון חזקים שמתגברים בהליכה עלייה במדרגות (בעבודה קומה שלישית בלי מעלית) מתקשה לעשות ספורט אירובי בלבד שהיה במעקב אחות ורופא.
הלכתי לרופא משפחה נתנה לי לעשות פיזיותרפיה שלא עוזרת התחלתי דיקור ושיאצו לא עזר, נתן לי משחה שמסתבר לפי הרוקח אסורה בהריון חשוב לי לציין שקבעתי תור לאורתפד וזה מקשה עליי לעבוד . אני חוששת שלא יאשרו לי שמירת הריון למרות שלקחתי חופש מחלה ובנוסף אני אחרי טיפול IVF ואחרי רשלנות רפואית בטיפול הקודם (מטופלת נפשית דרך הקופה כתוצאה מזה) אשמח לדעת האם במידה והאורתפד מאשר והרופא נשים מאשר האם ביטוח לאומי יאשר לאור ההיסטוריה שמדובר בהריון יקר? אשמח לתשובה.
1. שמירת הריון
15/04/2018 10:44
שלום רב!אני פונה לבירור אני בשבוע 25 וסובלת כבר כשלושה שבועות מכאבי גב תחתון חזקים שמתגברים בהליכה עלייה במדרגות (בעבודה קומה שלישית בלי מעלית) מתקשה לעשות ספורט אירובי בלבד שהיה במעקב אחות ורופא.
הלכתי לרופא משפחה נתנה לי לעשות פיזיותרפיה שלא עוזרת התחלתי דיקור ושיאצו לא עזר, נתן לי משחה שמסתבר לפי הרוקח אסורה בהריון חשוב לי לציין שקבעתי תור לאורתפד וזה מקשה עליי לעבוד . אני חוששת שלא יאשרו לי שמירת הריון למרות שלקחתי חופש מחלה ובנוסף אני אחרי טיפול IVF ואחרי רשלנות רפואית בטיפול הקודם (מטופלת נפשית דרך הקופה כתוצאה מזה) אשמח לדעת האם במידה והאורתפד מאשר והרופא נשים מאשר האם ביטוח לאומי יאשר לאור ההיסטוריה שמדובר בהריון יקר? אשמח לתשובה.
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי