פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3עזרתכם...
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הריון ולידה רפואי
05/03/2025 10:17
15/02/2025 15:16
22/10/2024 16:49
29/06/2024 15:25
17/06/2024 15:24

מנהל/ת את הפורומים: הריון ולידה רפואי
בבקשה עזרתכם...התאריך האחרון שקיבלתי מחזור היה ב 4.7.11 חשוב לציין שמעולם לא איחר לי המחזור יותר משבוע, לאחר שבוע עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי גם בדיקה ביתית וגם בבדיקת הדם שיצא 5 טאב עברו מאז שבועיים לבדיקה ועדיין לא קיבלתי מחזור, אחרי שלוש שבועות של איחור הלכתי לרופא נשים שבדק אותי ללא עזרה של מכשור ואמר לי שזה נראה לו איחור בווסת אבל אני צריכה בכל זאת לעשות בדיקת דם חוזרת ובדיקת אולטרסאונד..
האם יש סיכוי שאני בהריון? האם בדיקה וגינלית רגילה ללא מכשור יכולה לבדוק אם יש הריון? האם יש טעם בכלל לעשות בדיקה נוספת?
דחוף תשובתכם...
יאלי
1. עזרתכם...
30/08/2011 18:44
היי,בבקשה עזרתכם...התאריך האחרון שקיבלתי מחזור היה ב 4.7.11 חשוב לציין שמעולם לא איחר לי המחזור יותר משבוע, לאחר שבוע עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי גם בדיקה ביתית וגם בבדיקת הדם שיצא 5 טאב עברו מאז שבועיים לבדיקה ועדיין לא קיבלתי מחזור, אחרי שלוש שבועות של איחור הלכתי לרופא נשים שבדק אותי ללא עזרה של מכשור ואמר לי שזה נראה לו איחור בווסת אבל אני צריכה בכל זאת לעשות בדיקת דם חוזרת ובדיקת אולטרסאונד..
האם יש סיכוי שאני בהריון? האם בדיקה וגינלית רגילה ללא מכשור יכולה לבדוק אם יש הריון? האם יש טעם בכלל לעשות בדיקה נוספת?
דחוף תשובתכם...
יאלי
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי