פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0ברוכים הבאים לפורום הריון ולידה רפואי.
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5728
נושאים אחרונים בפורום הריון ולידה רפואי
05/03/2025 10:17
15/02/2025 15:16
22/10/2024 16:49
29/06/2024 15:25
17/06/2024 15:24

מנהל/ת את הפורומים: הריון ולידה רפואי
ההריון שלך -המקצועיות שלנו!
איתך לאורך הדרך...
פרופ' אייל ענתבי.
שמי טל ובימים אלו אני עובדת על פרויקט תיעודי העוסק בפגים אשר ילווה לידת פג, השהות בפגיה והחזרה הביתה מתוך מטרה יצור מסמך תיעודי מרגש שיתאר מה עובר על הורים שנקלעו לסיטואציה מסוג זה.
לצורך כך אני מחפשת אחר זוג בשלבי הריון שיודעים שישנו סיכוי שייוולד להם פג ויסכימו שנתלווה אליהם בתהליך המרגש.
אשמח עם מי מכן שמעוניינת לשמוע פרטים נוספים תיצור עמי קשר
בברכה,
טל
reisstal@gmail.com
054-7950425
1. ברוכים הבאים לפורום הריון ולידה רפואי.
02/03/2010 13:46
תקופת ההריון הינה תקופה נפלאה , תשעה חודשים של התחדשות, גילויים ,שינויים ויצירת חיים. כל רגע הינו קסום ועם זאת רווי בשאלות ,תהיות ולעיתים דאגות וזאת אך טבעי , כל אישה חווה את ההריון בדרכה שלה ולכל אשה תחושות ורגשות שונים , אנו כאן בכדי לתת בית חם ומענה לכל השאלות בתחום ההריון והלידה ,אולטראסאונד, בדיקות גנטיות, ניקור מי שפיר ,הריון בסיכון ועוד..ההריון שלך -המקצועיות שלנו!
איתך לאורך הדרך...
פרופ' אייל ענתבי.
מאת: פרופסור אייל ענתבי
פרופסור אייל ענתבי,
מנהל החטיבה לגיניקולוגיה ומיילדות בביה"ח האוניברסיטאי ברזילי באשקלון.
ייעוץ במיילדות וגניקולוגיה, מבצע את כל סוגי בדיקות האולטראסאונד, שקיפות עורפית, סקירת מערכות מוקדמת, סקירת מערכות מורחבת, ניקור מי-שפיר ומעקב הריון בסיכון.
מנהל החטיבה לגיניקולוגיה ומיילדות בביה"ח האוניברסיטאי ברזילי באשקלון.
ייעוץ במיילדות וגניקולוגיה, מבצע את כל סוגי בדיקות האולטראסאונד, שקיפות עורפית, סקירת מערכות מוקדמת, סקירת מערכות מורחבת, ניקור מי-שפיר ומעקב הריון בסיכון.
2. פרוייקט תיעודי - זקוקה לעזרה
14/04/2010 17:37
שלום לכולן, שמי טל ובימים אלו אני עובדת על פרויקט תיעודי העוסק בפגים אשר ילווה לידת פג, השהות בפגיה והחזרה הביתה מתוך מטרה יצור מסמך תיעודי מרגש שיתאר מה עובר על הורים שנקלעו לסיטואציה מסוג זה.
לצורך כך אני מחפשת אחר זוג בשלבי הריון שיודעים שישנו סיכוי שייוולד להם פג ויסכימו שנתלווה אליהם בתהליך המרגש.
אשמח עם מי מכן שמעוניינת לשמוע פרטים נוספים תיצור עמי קשר
בברכה,
טל
reisstal@gmail.com
054-7950425
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הריון ולידה רפואי
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה